cool jumper contest

nak wat contest banyak2..
ni plak contest melompat~ahaks

cool jumper contest

cam tertarik plak...
kan2..

jom turut serta skali..:D


  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower -->nina aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
gambar yg dipertaruhakan ialah...
jeng..jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



aksi kami..
hahahahhaa..nie tyme netball trainig..
alah..mesti semua da nengok kan..
sori ah..xde gmbar lain la...
dan jgn fokus kat saya shj...~tahu agak lucah tue..
yg bwah umur tutup mata jerk la..:D

nie gambar kedua...ahak..
cik penganjur pilih la mne yg hebat...:D


*masa dan hari yg sama..waktu tue..beza bbrpe minit jela..:D



then kne tagg...
hurm..nak tagg org2 yg kuat lompat la...
seperti:

*lala reika
*cik ewun
*cik liyana

*kaka yann
buat yerk syg2 kuh..:D
love you...
thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

3 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

saya pun dah join jugak ! :) :)

❤gadiest ❤ said...

heheheheh..
okei2..
good luck..:D

Nina Aman said...

hi gadiest...sy dh view pic lompat awk..tq 4 joining...result: 18 july okeh...(=