wishlist saya

hye all my bloggerrr =)

rajinn x saya..?haha.bosan gak duk umah nieyh.xbenda nk buat..sabar jelah.hmmm.td blogwlking.dan tersinggah kat belog madam diyana aku.yea.mentor tyme aku diploma dlu.mentor nie kire cam mentor kat tv3 tuh juga la.kalu ada masalah kite ley share ngan mentor kite..tp xdela mengajar kite menyanyi.terbaca tentang haiwan2.menarik.dan tiba2 terfikir.kalau aku buat WISHLIST tuk birthday nak benda alah nie boleyh x..??ada x ek nak bagiiii..??aku mmg da lama jatuh cinta nagan benda alah nieyh..nak tahu apa..???



|
|
|
|
|
|
|
|
V


SUGAR GLIDER


ada x sape2 nak bg sugar glider kat aku..??hahaha..gilerr x..?pernah owg buat x..??kalu xdpt kasi wat hadiah.kita wat tyme hantaran nnt okeyhhh..boleyhh la..xsabar nk picit2 sugar glider nieyh.kalu xde lauk nk makan.kite buat dy jd lauk.telan je dy hidup2.bak kata kawan aku yg nk telan tikus yg comel2 tuh.sbb geram..okeyh what..!!

hahaha.main2 jelah.nk mamps..aku akan try kumpul duet tuk aku kidnap binatang nieyhh.bila la tabung aku nk penuhh nieyh..muahahaha..angkat tngan letak ke bahu.buka kan mulut sedikit.mata pandang ketas.menyampah makk..!

notakaki:aq xpernah pown terfikir pasal wishlist bagai nieyh..!!niat nk bela si sugar glider ada.tp sy penakut.okeyh.thanks.bye!!

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

5 comments:

noraliza said...

aku tengok binatang nie comel gak..

zety said...

cmne nak hantar ke jb
em
nanges
dah ade yang baby.
nanges lagik
eh awak,phone yg dk saya ni jual je la dkt saya.eh?

gadiest ❤ said...

zaza:mestila.comell cam aku kan..?kekekeke =)

zety:hahaha..pos la.ckp kat abg posmen.jgn kasi binatang nie mati pulakk..
alah.jual kat awk..??xmahu lerr..sayangg lerr.awk beli br jelah..nnt sy teman.hehehe =)

SHAH DODOL said...

member aku ada gak bele menatang ni.. ehehe aku ada pegang.. gebu gila bulu dia.. weee comel sgt :)

gadiest ❤ said...

dol!!jgn wat aku jeless!sekeh kang..