penimbang cakap berat saya da turun!

hye all my bloggerrr... ^_____________^
thanks kat semua blogger yg sudi follow blog aku yg simple nie...
seperti biasa rutin harian aku sementara tggu keputusan akhir diploma aku tuh..huahuahua..sgt berdebar-debar okeyh,sbb masa tuh xokeyh sgt menjawab..aiyakkk..mudahan2 segalanya berjalan dengan lancar..

seperti hariini seperti harian biasa,bangon pg2.tunaikan segala kewajipan dan kuar jogging..sebenarnya cam xde mood sbb da lama x jogg nie kuat kan ati okeyh cik janeee..hehehehe (: balik umah,tros ambik penimbang mula2 cam tawakal la.sebab penimbang nie da dicop sewel oleh aku dan adik aku.nak tahu kenapa..?sebab dy xpernah menunjukkan angka turun pon biarpun sedikit.itu yg membuatkan aku marah!ishk..tp pg td,dgn bangganya penimbang tuh tunjukkan angka turun!!adala dalam 5 kali aku turun naik-turun naik penimbang tuh..cam xcaya,adik aku pon sama..ktowg da turun la..heheheheh..mudah-mudahan aku xkena kelentong dengan penimbang tuh~

ibu cam biasala, cool jep bila aq ckp berat aq trun.ayah plak eksyen la yg berat dy pon turun jg.then aq tnya berat ayah turun tuh bulan bape..??tros ayah senyum2..hhikhikhik..aq taw,berat ayah turun tuh tyme bulam puasa hari tuh,xyah eksyen la ayah demok!

biarpon da turun,aku still makan junk food okeyh!oyeah!nie habit la xtaw nape.bila la aq nk berubah nie!hurm..tp antara faktor aku berat aku ley turun nie disebabkan aku g jogg la,aku still melantak nasi okeyh!xpernah tggal..sbb aku perlukan tenaga untuk berjogging.malam plak cam da kurang makan,tp tido still kuat.ntah aq pon xpham dengan diri aku nieyh..heheheh..



ada bran x mau minum air nieyh!!tuk membuang sisa toksik..tp aq ambik seminggu skali,sebab air nie cam berlendir..aku pon xley bayangkan cam minum apa..selalunya aku minun setengah cawan jep,yg lain aq soh singki yg minum sbb aku suka share2 nie.



benda alah nie mmg wajib ada!hehehehe...



dan ini juga.aku dapat sebungkus jep,yang lain ibu da sorokkan..[psstt aq taw dy sorokkan katne taw!!nak taw x..??kat dalam tong beras..tp xley ambik,sebab ibu da counting awal2~]

notakaki: aku harap aku xlah membangga diri sgt~hehehehehe...t8 care.

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

8 comments:

little cart00n said...

bestnya da turun berat!jeles oke!heheh

p/s:mintak coklat sikit bole?!;p

::..Dia daYa..:: said...

salam perkenalan

rajin-rajin jogging mesti berat turun

jangan percaya penimbang bila tunjuk berat naik.hihi

super ring memang sedap :)

gadiest ❤ said...

elie: cesss!elie..awk da kecik apa..!lain la sy nieyh..

dia daya: hahahhaha..tuh r pasal..sokong sgt..super ring mmg masyuk kan..??

nur said...

sedap tu super ring!
ALL IN ONE

Queen M said...

aummm..sodap nye choc :))

gadiest ❤ said...

nur: heheheh..mmg sedap pon..mau x..??

queen: (:

sipot sedot said...

kelas ko nyah..dh turun ek..bagus2..majulah sukan utk negara...wahwahwa... :P

gadiest ❤ said...

hahahahah..mmg turun..tp kejap jep nnt naik la balik tuh!!cayelah..