thaipusam activity..

hye everyone.. :)

harinie cuti,disebabkan itu ktowg da merancang untuk kuar dr bilik kolej ktowg nie.hurm,boring gak kalu duk terperap jep kan..okeyh!first mission is nk g pendekkan suar jeans aku yg tersedia labuh.bila aku pkai cam da jadi pekerja DBKL dah,ditambah kan pula banggunan DBKL yang tersegam indah kat sebelah kampus aku.tp the problem is kat mne nk cr kedai potong suar kat bandar KL nie.?ktowg pon masih lg baru kat sini..

ktowg da kuar beramai2.thanks yg sudi teman kte tuh.hhehehe..finaly jump gak kedai nk potong suar nie kat times square.hehehe..thanks sgt kat auntie yg bukak kedai kecik ciput kat times square tuh.auntie da tolong meringankan masalah saya.selamat la harga sgt berpatutan.hehehe..thanks auntie!thanks gak kat kawan-kawan yg teman.!



notakaki: thanks yerk kawan2..nnt teman lagi..

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

4 comments:

cik ewun said...

arghhhhhhhhhhhhhh nk ikot!

aliza said...

nak ikot jugak..gambar nad menggoda siot.hehe

gadiest ❤ said...

ewun: jom2!!meh dtg cni..

zaza: hehehehe..tuh r kakaq senior kte nieyh..menggoda..

Miznadyya~B*licious said...

bkn men jauh g ptg kaki suar...kt kg baru ada lah yunk