HAPPY BIRTHDAY IBU..!

hye all my blogger..

happy april fool..heeeeeeeeeeee =) sape2 ada pernah kne april fool x..?jap2 eah.aku time skola dlu ada gak la semua member2 aku wat april fool nieyh.bkn apa,kadang2 sambut april fool nie wat aku dan semua kawan2 aku enjoy.tuh yg syok sgt tuh.ada satu masa masa aku form two kalu xsilap.sape2 yg g sekolah xkunci locker.balik jep.mesti barang2 kita da habis bergantungan kat dalam bilik.ouuchh.time tuh mmg nk mengamuk.tp sebab april fool.so.xkan la nak marah kan.jd sabarkan jep la.


okeyh la.sebenarnye aku nak wat wish HAPPY BIRTHDAY kat ROHAYAH BINTI JAMALUDIN.sape ek ROHAYAH BINTI JAMALUDIN TUH..?hahhaha.mestila ibu aku yang paling comell kat dunia.!!

happy birthday to you.
happy birthday to you.
happy birthday to ibu.
happy birthday to you..!





ibu..happy birthday..semoga panjang umur dan murah rezeki.along syg sgt kat ibu,sampai2 bila2..YA TUHAN.tolong panjangkan umur ibu aku.aku sentiasa memerlukan dia sebagai tulang belakang untuk aku terus hidup.event aku selalu melawan cakap2 dy.berikan ibu aku rezeki yang murah.berikan ibu aku kebahgiaan dunia dan akhirat.tabahkan ibu aku menghadapi cabaran dari -MU..ibu aku seorang insan yg sgt tabah.aku harap aku boley jadi seperti dy.
happy birthday again ibu.along syg ibu sgt..!




notakaki:da bape bulan xbalik ek.dah dua birthday aku terlepas.
thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

3 comments:

Cik Ezy said...

epy besday ibuuuuuu!!

noraliza said...

happy befday ibuuuu jannah !

yul anwar said...

hepi besday auntie :)