saya dah ada BF skunk..!


hye all my bloggerrr..!!

hye2..sorry dah lama xupdate.agak bz.and malas.kehkehkeh.okeyhh lah.saya just nk gtaw.saya dah ada bf skunk.hehehe.anda2 ley r gigit jari.heeeee =) *ayat cam poyo.ada kew owg nk kat ko..?ok fine..!

skunk nieyh ngah blaja nk handle pakwe aku ngan baik.dan belajar nak sesuai kan diri ngan dy.event dy sgt garang ms awl perkenalan kami.tp dy comell sgt.ondaway balik pas ambik dy.pk2 gak nk bagi name apa.aku xminat nk bg name englsh sgt.nk cr name kampng2.tp xde yg jump dan sesuai..dan cadangan aku sentiasa ditolak.ok fine.xpe.so aku dah jump name yg sesuai..dan pilihan ibu saya.sbb pakwe sy nieyh.bila ibu sy yg dtg sergah dy.bukan main sopan lg dy taw..!hehe..


okeyh lah.nak tahu sape BF baru saya..???



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
tadaaaaaaaaaaaa..
adalah..!!rahsiaaaaaaaaa =)


hehehe.nnt la.entry akan dtg aku bagitahu sape BF aku.kowang tuh.rajin2 lah stalker blog aku eh..!okthxbye.



notakaki:harap BF sy sentiasa sihat ya ALLAH..!

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

4 comments:

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

untung laa.. :)

i'm ezza haniza said...

wahhhhhhh...smge bahagiaaa

Huda said...

mesti en sugar glider....suka nak surprise kiter....ape pun congrats...lup u laa...apepun, i nak selalu jadik u punya GF..hehe...

zety said...

sugarglider eh?

sape bagi?