saya kembali!! :)

hye!!

okeyh.firstly.sorry..sebab dah lamaaaaaaaaaaaaaaaa xberupdate!dekat 1-2 bulan juga kan?okeyh la.sebab aku sgt busy!sgt2 busy..masa semakin hampir ngan final exam kami dikejutkan dengan satu berita bahawa kami warga jalan tandok kena keluar.kami kena cr umah sewa.sbb unikl mahu bagi hostel tuh kpd junior.kami as a "senior" yg baik hati.kami mengalah..assgment dan sebagai bagai mak nenek project kami buat smbil lewa.xboleyh focus selagi kami xjumpe rumah sewa.akhirnyer alhamdulillah kami dapat rumah sewa dangan harga yg okeyh.

then dah jumpe rumah sewa dua minggu lagi untuk ke final exam.maka aku sibuk untuk buat project wireless.kami kena hack ngan crack wifi org.then kena setup access point and bridge berserta configuration untuk backup mark coursework.alhamdulillah :)

maka bermula minggu exam..alhamdulillah.doakan yg terbaik untuk result saya yea.then habis final pening fikir the way nak angkut brg ke rumah sewa.berfikir siapa kawan saya yg wujud disekitar kuala lumpur yg boleyh bantu saya.alhamdulillah!thanks so much kat cik nadya sebab sudi tolong saya angkut semua brg saya yg banyak tuh..!terima kasih sgt2..!!pasni nak aku teman ko lepaking.calling2 yea..

dengan itu..sekarang aku sedang menikmati cuti semester dirumah..tp xlama.sebab aku buat short sem..! da gatal nak kawen kan.tuh yg nak cepat habis..hahaha..!so..mari berdating..!harituh sempat dating ngan members kptm semua!time wedding sofia..best dpt jumpe kowang!lepas rindu..next majlis siapa plak??






gambar semua aku copy dr mereka2..
sebab aku skunk pemalu ngan camera!
hahaha :)

lastly!


peace!thanks guys sudi snap pic saya :)

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

6 comments:

Ezy Chiaki said...

smge sukses ye..
hee

gadiest ❤ said...

amin..
insyaALLAH awak :)

YF said...

comelll . tapi sayang takde gambar kita

gadiest ❤ said...

akak lambat sgt!!
rindu tahu..!

NURUL HUDA TAIB said...

Jannah pemalu dgn camera?
boleh pengsan mendengarnya.
btw, lup lup you.

gadiest ❤ said...

hahhahah..seriesly..
pemalu la sekaranggg..
xtaw kenapa..
love love you too syggggg :)