kalau aku jadi artis!!mesti tersenarai kat ABP! sila jeloush!!

hye all my bloggerr!!
selama menyambut Maulidur Rasul untuk semua umat islam.. =)


okeyh2!!mau nanya..!!adakah muka sebegini comel persis puteri ini kelihatan seperti seorang makcik..??atau kelihatan sebagai org2 yg sudah agak berumur..??ishkk..ini tidak adill!

nak taw x naper..??td masa lepak2 kat kampus,tiba dtg seorang senior hampiri aku dan kawan aku.tiba2 dy tros strait for word.awak,nak jadi pelakon x untuk untuk satu action nie..!jadi seorang makcik yang akan terjump seorang baby..kat jalanan.aku xhina akan WATAK makcik tuh..tp apa yg nak membuatkan aku berkata what the FISH!!kat dalam hati aku..!muka aku nie tua sgt kew..??smpai sggup paksa aku soh jadi WATAK makcik tuh..??

ishk..buat aku baroon tull!aku tros bagi alasan aku xfree!aku banyak keje and assigment!tp seorang kawan aku yg mempunyai hati suci,untuk menjaga hati senior berikut telah meminta number telepon.apa-apa hal ktowg akan bgtahu.paling penting!dy tros bagi number director babe!tp xtaw la betul kew x..!biarpon bayaran mahal..!tp sudah la..aku kne mintaq kebenaran ibu ngan ayah aku,aku kne discuss nagn kawan2 aku dlu,pastuh kne gtaw myMuncet!opppss..!whom muncet..??wakakaka..aku pown xtaw sape beliau..!okeyh bye.!

klau btol la aku jadi ARTIS tuh kan..!Masuk ABP..!xpasal member aku kne wat skrip tuk aku berucap nanti..!aku kne la senaraikan semua owg yang aku sayang!aku kena la sebut semua nama sahabat-sahabat aku,kawan-kawan aku,teman-teman aku..!cop2!!aku xdela nak senarai tontonkan nama2 kawan-kwan aku yang talam..!i will be PROFESSIONAL okeyhh..!kan popular!!kena la jaga standard..!kalu setakat orang cam kau..cam kau..xheran la kalu kau cari pasal pown ngan aku..!xde yang kurang pown..aku rasa bahagia adalah...eah..!cop2..nie aku berangan jep eah..!sebab aku xkan jadikan semua nieyh kenyataan pown okeyh...

nie kew muka like makcik-makcik tuh..??owhh no!!!



















saya bukan makcik taww!!


kalu famous aku nieyh!!famous lagi mereka!!!sape..??mestila kawan-kawan aku..!apa lerr..!aku famous pown sebab dyowg yg famous dlu..okeyh..faham x..??xfaham sila abaikan..!




with my friend!jessica =) from SARAWAK..
dan perempuan yang coverr cunn kat bawah!!!wakakakakka..
minataqq ampunn!



zety nazarudin!makcik kepoh..lalalalalalala~



thanks so much to zety nazarudin sebab da berlatih jadi photographer aku..!biarpon aku xjadi artis lagi..!ishkk sgt terharu la de kawan2 cam gini..

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

6 comments:

zety said...

ah..apa ampun ampun..

well..like some other pro photogrfr said "it's not about the camera but its about the person behide the camera." okeh?

hahhaa.suke gmbr2 ni.ye saya serious.

gadiest ❤ said...

hahahaha..ampun dong!

uisshhkk.xpayah perasaan sgt la..!
it's all about the camera la..
lalalalalalala~

ehem..thanks..!da taw da :p

bbpink_90 said...

akk sy chumeLL ..
:)

Cik Ezy said...

senior 2 rabun kot..
comel je.. manade cam macik2..
isk

gadiest ❤ said...

baby pink: thanks adekkk!! ;)
ada owg puji nk senyum double,triple lerr.. =)

cik ezy: thanks cik ezy...awk pown comel gak..!

gadiest ❤ said...

baby pink: thanks adekkk!! ;)
ada owg puji nk senyum double,triple lerr.. =)

cik ezy: thanks cik ezy...awk pown comel gak..!