masalah cuti sem!!


hye people.ceh2 kau bedah.gaya cam ada je makhluk2 ALLAH yg baca blog kau yg xberapa famous nieyh.mmg xfamous pon kan.huahuahuaaaaaaa.nanges T.T


okeyh lah.since aku cuti sem nieyh.cam biasalah.kowang mesti taw masalah2 yg sentiasa aku alami.mmg terukkkkkkkkk sgt.kadang aku rasa fedup gak.tp nak wat cmne kan.huh.aku xmengeluh.tapi aku tarik nafas dalam-dalam dan hembus secara kasar.huh :p
antara masalah yg aku alami :

1.aku rindu dekat mereka-mereka semua!!rindu sesangat!sumpah rindu nak mati.tp xmati lg.sebab kalu aku mati.nnt aku xdpt dating ngan mereka.





















2.sebab keje aku selalunyerr makan tido.makan tido.and now.badan aku da naikkkkkkkk!!huaaaaaaa..nie pon membuatkan aku nak terjun bangunan.ibu da dekat berjuta kali cakap "ibu rasa badan along da makin naik nie" camne nie?kalu dulu ada gak mereka-mereka yang puji aku dah kelihatan kurus.tp sekarang xde pon.nanges lagi T.T

kowang-kowang ley tolong x??tinggalkan comment kowang kat bawah cakap "badan anda makin kelihatan menaik!!!"nak terus terang pon boleyh cth "hey!! gemuk" mane taw aku dapat semangat balik nak turunkan badan aku cm sebelum nie..

aku cuma selamat.sebab aku tinggi mengalah.so bila aku gemuk pon.xnampak sangattt..



time kurus siket =)



3.masalah jerawat yg tumbuh tanpa segan dan silunyerr.

kalau xde jerawat cam tipu.tp muka aku kurang siket tumbuh2 jerawat nieyh.cuma sejak2 cuti nieyh.jerawat makin menjadi-jadi.pastuh bila dy kecut.tinggalkan kesan hitam.serius nampak hodoh wehhh.aku xtaw kenapa.tp sejak akhir-akhir nieyh.aku suka makan telur ngan kicap.adakah kicap penyebabnyerr.aku kena selesaikan masalah aku nieyh..sesiapa yg ada idea??share siket boleyh???

xnak la muka aq ada bekas-bekas jerawat yang hudusss.nnt bertambah hudusss plak muka aku.pleaseeeeeeeee..!help me people!


notakaki: cuti sem ada masalah.tp still nak cuti sem yg panjangggg punye =)

thanks for reading handsome boy and beautiful girl :)

5 comments:

Huda said...

as a woman mmg kena jaga badan jannah...tetapi! ya tetapi, tanpa anda menyedarinya, anda sangat cantik dan yang penting kita selesakan..tak perlu memikirkan apa org keliling nak cakap..as long as kita sihat...

gadiest ❤ said...

heeeeeeeeeee..thanks syggg.cantik kew??hmmm.xlahhh syg..sy seorang yg simple sajeeee.semua makhluk ciptaan ALLAH cantik taw.yesss!!I LOVE YOU girl =)

aien harun said...

rinduu kamu jugaaakkk!!!! hehehe,t kite ketemu yaa..:)

Nur Ezzah said...

wuwuwuwwwwuuuuu... rindu kamo gak amigo... actly kat rumah skrg ni, tp kejap je la.. esok balik UTM semula, I love to write bout my sem break (yg bz nk mampusss...)after read this entry, tp as u know my blog already call "tak banyak ckp" wehehhehehe... miss u miss u miss uuuu!!! yes and about gem** things, we can still work on it... for instead, I love 'Adele-Someone like U' singer... Pretty just like u!! <3 but she's more bigger... fighting!!

YM said...

miss u all